Makelaarsaankoopservice

De makelaar kan geld voor u verdienen.

U heeft geen makelaar nodig bij het kopen van een woning in deze huidige kopersmarkt? De makelaar kost meer dan hij opbrengt? De makelaar heeft voor u geen toegevoegde waarde?

Uiteraard kunt u alles zelf doen maar overziet u de gevolgen ook? In onze dagelijkse praktijk zien wij meer dan eens ‘particulieren’ (kopers zonder aankoopmakelaar) die achteraf beter uit waren geweest als zij een makelaar hadden ingeschakeld. Een beter resultaat hadden geboekt met de hulp van een makelaar zowel qua prijs als bijkomende voorwaarden. Ook hebben wij meermaals onderhandelingen zien stranden door de onervarenheid van de aspirant-kopers. Onderhandelen is een vak. Een aspirant koper zonder makelaar is als een amateur bokser tegen een professional (een zwaargewicht nog wel!).
 

Wat houdt de begeleiding in?
U krijgt dagelijks het nieuwste woningaanbod, vaak nog eerder dan dat het op FUNDA staat.
Vanaf de 1e bezichtiging krijgt u de begeleiding van de makelaar. Is de prijs niet te hoog? Zijn er bouwkundige pijnpunten? Zijn er juridische problemen? Wij bekijken de woning op een zakelijke manier, u op een emotionele. Een groot verschil! Bijkomend voordeel; wij leren snel uw wensen kennen en herkennen en kunnen nog beter op de markt inspelen.
 

Heeft u reeds een woning gezien welke aan uw wensen voldoet dan kunt u ons bij een tweede bezichtiging meenemen om ons vervolgens de aankoop te laten regelen. Wij werken op no cure no pay basis, dat wil zeggen dat als de overeenkomst niet tot stand komt of wij adviseren u de woning niet te kopen u ons geen kosten verschuldigd bent. Uniek toch!

Maak een afspraak zodat wij u vrijblijvend kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kost een half uurtje en maakt veel duidelijk.


LET OP!! U maakt pas kosten indien u daadwerkelijk een woning via ons aankoopt. Indien er geen transactie tot stand komt dan berekenen wij u GEEN kosten.


Aantrekkelijk toch?
Bel ons voor een afspraak op 023-5250090 of mail ons; info@wateenleukhuis.nl. Wij zien u graag op ons kantoor aan de Generaal Cronjéstraat 66 te Haarlem of op onze vestiging aan de Amsterdamstraat 15-17.
 

 

© 2018 Wat een leuk huis makelaars & taxateurs
Ontwerp & techniek: Opzet