Open Huizen Route

Zoals u weet organiseren wij samen met een groep van 10 makelaars naast de landelijke NVM Open Huis route twee keer per jaar extra een open huis. In gezamenlijk overleg is besloten om de frequentie op te voeren naar een maandelijkse editie en wel (in principe) elke eerste zaterdag van de maand tussen 11.00 tot 13.00 uur.

Wij kondigen in de Goed Wonen uitgave van het Haarlems Dagblad, onze eigen site, Twitter, Facebook en op Funda het open huis aan.
Ongeveer twee weken van tevoren ontvangt u van ons een mailtje waarin wij u vragen of u mee wilt doen. Hoe eerder u aangeeft dat u meedoet des te eerder staat het op Funda.
Doet u mee dan ontvangt u van ons per mail een brochure en een intekenlijst. Tevens ontvangt u van ons een opvallend Open Huis raambord hetgeen meerdere keren te gebruiken is.
Ook het laatste Open Huis heeft resultaat opgeleverd. Er zijn kandidaten wezen kijken bij woningen waar nog geen bezichtigingen hadden plaatsgevonden en er zijn zelfs enkele woningen verkocht!

Leuk huis gezien?
Als u een leuk huis heeft gezien, schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij brengt u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt. Zoals een goede onderhandelingspositie en de verhoogde NHG die nog steeds van kracht is. Ook profiteert u van de verlaagde overdrachtsbelasting, waardoor de kosten koper nu slechts 4 a 5 % bedragen.

Een NVM-aankoopmakelaar bespaart u tijd, geld en zorgen.

© 2018 Wat een leuk huis makelaars & taxateurs
Ontwerp & techniek: Opzet