Optimaal  presenteren

Uw huis staat te koop of komt binnenkort in de verkoop. Uiteraard hoopt u dat uw woning snel wordt verkocht tegen een goede prijs. Heeft u daarom al aan verkoopstyling gedacht?

alt

Een goede presentatie van uw huis is voor het verkoopproces zeer belangrijk. De verkoop begint al op internet, veel kopers beginnen met een voorselectie van hun favoriete woningen op de huizensites. Uw huis zal daarom positief moeten opvallen tussen het huidige woningaanbod.

Boekee Styling kan u helpen uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Verkoopstyling heeft niets met smaak te maken, maar laat potentiële kopers beter de mogelijkheden van uw woning zien.
Met gebruik van uw eigen inrichting krijgt uw huis een neutrale uitstraling, creëren we ruimte in de kamers en worden de positieve punten van uw huis extra benadrukt. Een breder publiek zal daardoor geïnteresseerd zijn in uw woning en met deze goede eerste indruk wordt de kans op verkoop aanzienlijk vergroot. Kopers moeten namelijk in de eerste minuten het gevoel krijgen dat ze juist in uw huis willen wonen.

Uit onderzoek blijkt dat gerestylede woningen meestal de helft van de tijd korter te koop staan en meer opleveren dan niet gerestylede woningen.

© 2018 Wat een leuk huis makelaars & taxateurs
Ontwerp & techniek: Opzet